SERTAI SHAKLEE


Bagaimana nak mendaftar sebagai Ahli atau Pengedar Shaklee?

  • Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM79.50 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya, seterusnya saya akan menguruskan pendaftaran anda atau anda boleh pergi sendiri ke branch Shaklee yang berhampiran dan mendaftar menggunakan ID saya 1238643 sebagai sponsor/upline anda.


Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

  • Sekiranya anda cuma ingin makan sendiri, anda tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan bersama Shaklee, barulah anda perlu mendapatkan points tertentu dan kekal dengan points tertentu. Jika anda cuma ingin makan sendiri, cuba untuk berkongsi kehebatan dan kebaikan yang anda alami bersam saudara-mara, jiran tetangga, tak perlu nak maintain atau melakukan belian minimum.


Tak Wajib membuat Pembelian setiap bulan untuk kekalkan Keahlian?

  • Benar, anda tidak perlu khuatir untuk kekalkan point atau wajib membuat pembelian.


Apa Kelebihan Menjadi Ahli?

  • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpulkan points anda sendiri.
  • Jika rajin berkongsi dengan points yang tertentu, ia melayakkan anda menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
  • Jika berminat untuk berbisnes, ada kelas tertutup melalui Group Telegram, Whatsapp serta Facebook di bawah Syakilla.Co Empire dan boleh berjumpa one to one untuk personal coaching.
  • Shaklee menawarkan Cash, Car (Bonus Kereta) dan Convention (Percutian Dalam dan Luar Negara/ Umrah bagi Muslim) kepada setiap Ahli Shaklee yang berjaya membuat Pencapaian Tertentu.


Anda Berminat?? SMS / Whatsapp : 018-4095663 (Syakilla Azam)
Email : syakillashaklee@gmail.com
Intagram : @jomnutrisi
Facebook : Syakilla Azam (business)
Page : Trusted Beauty & HealthREGISTER SEKARANG DAN ANDA AKAN MENGETAHUI RAHSIA PENTING UNTUK ANDA BERJAYA DALAM PERNIAGAAN ONLINE. HANYA UNTUK MEREKA YANG MENDAFTAR DI JOMNUTRISI.BLOGSPOT.COM SAHAJA !!

KERANA KAMI KOMITED UNTUK MEMBIMBING ANDA SEHINGGA BERJAYA.

JOM SIHAT ! JOM NUTRISI ! JOM JOIN SHAKLEE !


THANKS FOR READING THIS ENTRY !


 

No comments:

Post a Comment